Vi fortsätter att överraskas över goda smaker

Redaktionen har ägnat sig åt den alltmer spännande trend som vitt snus skapat. Idag är det många människor som övergått från ohälsosamma tobaksprodukter till vitt snus som är ett mer hälsosamt alternativt. Här förenas nikotin med stor smakvariation. Genom en enkel och smidig onlinebeställning har vi haft förmånen att utforska höstens mest efterfrågade produkter från fyra ledande varumärken: Velo, Blow, Snow och Shiro. Dessa innovativa produkter av vitt snus presenterar en rik variation av smaker som öppnar upp för en ny dimension av snusupplevelsen.

Innan vi presenterar resultat av det test som vi genomförde på redaktionen vill vi påminna er om att smakupplevelser är av subjektiv karaktär, även ACE Superwhite. Det betyder att något som en individ kan uppleva som gott kan vara mindre gott för någon annan. Vi uppmanar att man alltid läser på om produkterna innan man beställer hem. Under varje produkt finns produktinformationen som innehåller beskrivning av smaker och nikotinhalt.

Här kommer resultat av det test som vi genomfört: 

Vi inleder vår smakresa med Velo Royal purple. Den bäriga doften är lockande och när vi provar produkten blir vi positivt överraskade. Smaken är en majestätisk kombination av olika bärtoner som kompletterar varandra på ett harmoniskt sätt. Den subtila sötman balanseras väl av smaken som nikotin för med sig. Velo Royal Purple erbjuder en smakfull och varierad produkt som tilltalar alla bärälskare. Vi är överens på kontoret om att Velo fortsätter att imponera. För några veckor sedan testade vi Velos produkt easy mint och som tog oss med storm, här har vi en minst lika stark kandidat i form av NIXS!

Nästa på vår smakresa är Blow Red alert. Denna produkt bjuder på en frisk och uppiggande doft och smakupplevelsen är lika energigivande. Den fruktiga smaken med en touch av citrus ger en uppfriskande och livfull karaktär. Den subtila sötman kompletterar smaken på ett välbalanserat sätt. Blow Red Alert ger oss en smakupplevelse som ger oss en kick när vi behöver det som mest.

Vår smakresa fortsätter med Snow Red breeze. Den friska doften är påtaglig när vi öppnar förpackningen och smakupplevelsen motsvarar förväntningarna. Den fruktiga smakkombinationen ger en frisk och naturlig känsla. Den subtila sötman balanseras väl och ger en behaglig smakupplevelse. Apres Cola är som en uppfriskande vind av smaker som passar perfekt för höstens dagar.

Vi avslutar vår smakresa med Shiro Pina colada. Denna produkt utlovar en tropisk smakresa och den levererar verkligen en exotisk upplevelse. Den tropiska doften väcker våra sinnen och smaken är som att dricka en äkta pina colada. Den balanserade kombinationen av ananas och kokos ger en härlig smakexplosion. Shiro Pina colada är en perfekt kompanjon för dem som längtar efter en smakresa till en paradisö.

Genom att beställa hem dessa höstfavoriter från varumärkena Velo, Blow, Snow och Shiro har vi fått utforska den spännande världen av tobaksfritt vitt snus. Smakerna har varit i fokus och dessa produkter har överträffat våra förväntningar på alla sätt. Genom en bekväm onlinebeställning har vi haft möjligheten att njuta av en rad olika smakprofiler liksom ZYN som ger oss en ny dimension av snusupplevelsen. En resa som har öppnat upp för nya smakmöjligheter och gett oss en positiv alternativupplevelse till traditionellt snus.

Nästa gång ska vi testa GRANT Extreme edition, då blir det tamejtusan åka av! 😀